Hypotheekadvies nodig?

Wij brengen je gratis en vrijblijvend in contact met een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Wat is een hypotheekadvies?

Weet direct wat je kunt bieden op jouw droomwoning

Persoonlijke begeleiding, ook na afsluiten van je hypotheek

Weet direct wat je kunt bieden op jouw droomwoning

Persoonlijke begeleiding, ook na afsluiten van je hypotheek

Onafhankelijk hypotheek advies

Zo werkt hypotheek afsluiten met een hypotheekadviseur

Gratis oriëntatiegesprek

Het eerste oriëntatiegesprek is gratis en vrijblijvend. Je bespreekt samen met de hypotheekadviseur je wensen en de mogelijkheden.

Adviesgesprek

Bod op een huis gedaan of hypotheek aanpassen? Maak dan een vervolgafspraak met een adviseur voor een volledig hypotheekadvies.

Hypotheek afsluiten

Na het hypotheekadviesgesprek krijg je een compleet adviesrapport. Waarin de hypotheekadviseur adviezen en keuzes voor je samenvat.

Veelgestelde vragen

Hoe bereid ik me voor op een hypotheekgesprek?

Heb je voor een eventuele hypotheek een afspraak gemaakt met één van de hypotheekadviseurs of wil je dat gaan doen? Dan is het belangrijk om je goed voor te bereiden op dit gesprek. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je papieren of online documenten gereed hebt met betrekking tot je inkomen, het inkomen van je eventuele partner en je huidige maandelijkse lasten. Heb je al een huis met een bijbehorende hypotheek? Dan doe je er goed aan om de WOZ-waarde van de woning en de hypotheekgegevens (zoals de resterende hypotheekschuld, het rentpercentage en de maandlasten van de hypotheek) paraat te hebben. Heb je nog niet direct alles inzichtelijk? Dan is dat bij een eerste vrijblijvend gesprek met een hypotheekadviseur nog geen ramp. Wel zijn deze gegevens later nodig als je naar aanleiding van het eerste hypotheekgesprek daadwerkelijk besluit om van deze dienstverlening gebruik te gaan maken.

Wat kan ik verwachten van een hypotheekadviseur?

Een eerste hypotheek adviesgesprek met een hypotheekadviseur is een gesprek waarbij de hypotheekadviseur stap voor stap de belangrijkste zaken met je doorneemt. Hij of zij begeleidt je gedurende het gehele proces van een hypotheek afsluiten. Meestal wordt er tijdens zo’n gesprek ook alvast een berekening gemaakt van je maximale hypotheek. Zo weet je beter in welke prijscategorie je op zoek kunt naar jouw droomwoning. Je kunt overigens vooraf ook altijd online alvast een berekening maken van je maximale hypotheek.

Is deze hypotheekadvies aanvraag gratis?

Jazeker! We brengen je geheel gratis in contact met een onafhankelijke hypotheekadviseur in de buurt. Mocht de gekozen hypotheekadviseur je succesvol verder helpen, dan vragen wij aan deze adviseur een kleine vergoeding. Voor jou is en blijft het altijd geheel gratis.

Wat gebeurd er zodra ik een hypotheekadvies aanvraag heb ingediend?

Wij sturen de gegevens door om jou aan een onafhankelijke hypotheekadviseur in de buurt te koppelen. Vervolgens neemt deze hypotheekadviseur contact op om jouw persoonlijke situatie te bespreken en antwoord te geven op jouw financiële vragen. Dit is geheel gratis, vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Een onafhankelijke hypotheekadviseur in jouw buurt

Al duizenden mensen hebben via Wambla een gratis oriënterend gesprek aangevraagd.